Varaosat» Liesituulettimet» Suodattimet» Upo E liesituulettimen rasvasuodatin»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Elisa V. 23.1.2021
Yleisarvosana
Juuri sopiva, hieman ohuempi kuin alkuperäinen, mutta ihan hyvä.
Antti R. 25.9.2020
Yleisarvosana
Hyvä tuote. Firmasta myös vastattiin nopeasti tuotteeseen liittyviin kysymyksiin.
jorma K. 4.6.2020
Yleisarvosana
Tuotetta en ole päässyt vielä kokeilemaan. Hyvältä näyttää toivottavasti on sopiva. Toimitus kesti viikon ennenkuin meni keräykseen. Oisko sittenkään jollen olisi ottanut seurantaan. Postin toimitus kesti toisen viikon Jyväskylästä Helsinkiin. Elikkä yli 2viikkoa tilauksesta ennenkuin paketti asiakkaalla.
Asiakaspalvelija Joni J. 8.6.2020
Hei Jorma, olitte tilanneet suodattimen ennakkolasku maksutavalla. Toimitusehdoissa oli aikasemmin kerrottu Ennakkolaskun maksusuorituksien tarkistuksen kestävän viikon. Olemme muuttaneet maksusuoritusten käsittelyn nyt joka toiselle arkipäivälle, pahoittelemme toimituksen viivästymistä. Postin osalta korona tilanne on hidastanut toimituksia.
Helena H. 14.5.2020
Yleisarvosana
Hienoa, että löytyi kaipaamani tuote. Entinen oli rispaantunut pesuissa niin, että siitä alkoi karista metallia liedelle. Sen estämiseksi aloin laittaa metallisen rasvasuodattimen alle kuitukankaisen, kertakäyttöisen suodattimen. Hyvin tuntuu tuuletin silti vetävän. Niinpä aion jatkaa tätä kaksinkertaista suodatusta, koska se myös vähentää pesutarvetta. Kiitos vielä Kosutelle nopeasta toimituksesta!
Katriina K. 14.4.2020
Yleisarvosana
Tiesin mitä tilaan. Palvelu on todella nopeaa ja asiallista!
Meeri L. 25.12.2019
Yleisarvosana
Erittäin käytännöllinen, esim. voi pestä astianpesukoneessa ja on pitkäikäinen. Olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen.