Palautukset

Ota yhteyttä ensiksi sähköpostilla huolto@kosute.fi

Kerro sähköpostiviestissä nimenne ja palautuksenne syy. Tämän jälkeen annamme teille palautukselle koodin, jolla voitte palauttaa paketin postiin tai matkahuoltoon.

Yksityishenkilöillä on oikeus palauttaa tuotteet 14 vrk sisällä niiden saapumisesta. Palautusoikeus on voimassa myös tuotteita myymälästämme ostettaessa tai noudettaessa. Palautettujen tuotteiden tulee olla virheettömiä, käyttämättömiä ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Hyvitämme maksamanne tuotteiden hinnan kokonaisuudessaan 14 päivän sisällä siitä, kun palauttamasi tuotteet ovat saapuneet meille.

Palauttaessasi tuotteita myymäläämme, hyvitämme hinnan käteisellä tai pankkitilille. Palauttaminen on maksullista Suomesta ja muista Euroopan maista. Asiakas maksaa itse palauttamisesta koituvat postituskulut.

Sähköiset varaosat: Sähköisillä varaosilla ei ole palautusoikeutta mikäli tuotteen varaosapaketti, paketin sinetti tai etiketti rikotaan tai aukaistaan.


Virhe tuotteessa

Jos tuotteessa on valmistusvirhe tai varaosa on rikkinäinen, ota yhteyttä sähköpostilla huolto@kosute.fi ,liitä sähköpostiin tilauksesi numero ja kuva valmistusvirheestä/rikkinäisestä osasta. Missään tapauksessa virheellisestä tuotteesta ei koidu sinulle kuluja.

Voit myös tuoda virheellisen tuotteen myymäläämme, mutta otathan siinä tapauksessa ensin yhteyttä, jotta ehdimme ensin tilata ehjän vaihtotuotteen.